JUL 2013

Så kom då äntligen, trots det gröna vädret, Tomten med sina klappar ut till Björkön.

IMG_1011

Och för Böljans del var det inte vilken klapp som helst, utan strax före jul fick vi besked från kommunen att vår ansökan om ytterligare bidrag för att kunna genomföra köksrenoveringen på Lokalen hade beviljats med SEK 90 000:- !!!

Detta innebär att vi nu är berättigade att söka det dubbla beloppet från Boverket för samma ändamål och om det blir tillslag även där, kan vi således se fram mot maximalt ytterligare SEK 180 000:- under år 2015 för upprustningen av vår Lokalen.

En stor klapp (på ryggen) till styrelsens ledning för lyckade ansökningar och ett stort tack till våra kreditgivare för att vi kunnat ”tjuvstarta” med delprojekt 1, som omfattar handikapptoa och ny entré, innan bidragen betalas ut. Sist men inte minst, våra ovationer till de fantastiska hantverkare som avsatt ett oräkneligt antal oavlönade arbetstimmar under hösten för att få renoveringen skaltät innan vintern.

Annonser

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s