Möte, fest och bygg…

Det var 23 medlemmar på årsmötet och alla verkade nöjda med Böljan och dess verksamhet. Vilket naturligtvis känns extra roligt! Nedan hittar du också lite smått och gott om vad som händer i föreningen.
Det justerade protokollet publiceras senare men vi förstår om ni är så otroligt nyfikna på vad som hände på mötet så ni inte kan vänta längre. Här finns läsning om såväl fibernät som Boverkspengar – och inte minst en Löransbo i festkommittén. Så håll till godo!
Sommarfest med succétrubadur
Senare på kvällen var det en hejdundrande sommarfest med ett drygt 60-tal middagsgäster. Marie Söder har verkligen gjort succé på Björkön!
Det bjöds också på två bejublade framträdanden av Pistvakt. Det vill säga festkommitténs alter ego. Festkommittén med Janet Eckman i spetsen som ännu en gång genomfört ett fantastiskt arrangemang!
 
Renovering av Lokalen
När det gäller arbetsdagar är ännu inget bestämt eftersom vi vill planera mer i detalj hur det fortsatta arbete ska genomföras.
Det som närmast kommer att ske är det som redan är bestämt – det vill säga att göra klart dräneringen runt huset och också gjuta plintar för entrétak och för yttertrappan upp till lägenheten. Vi ska också fortsätta med att isolera och sätta panel runt huset.
Sponsring och reklam
Kom ihåg att du som är företagare gärna får köpa en annons här på hemsidan. Ring Sara Johansson 060-362 33 så får du veta mer.

Åsa Forsberg har gjort i ordning en sponsortavla
som är ett riktigt konstverk. Tack Åsa för det!

Vi har också fått löfte om en sponsrad flaggstång. Kul om vi kunde hitta flaggan i topp när vi är i Lokalen!
Annonser

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s